Pentru ca la nimic nu ma pricep atat de bine... ca la pierdut timpul, in pauzele de lucru la proiect (scurte, dar dese) imi relaxam ochii (cica) cu imagini de tipul "Magic Eye".

In prima am facut fluturii sa zboare...
In a doua am descoperit o silueta...
...Dar a treia mi-a dat un sut in fund si m-a trimis inapoi la lucru. :)) Avea dreptate!

Pentru a vedea imaginile, trebuie sa relaxezi ochii si sa defocalizezi imaginea (sa focalizezi fie in fata ei-incrucisand putin ochii, fie in spatele ei).
Da click pe imagine pentru a o vedea la dimensiunea maxima. Apoi una dintre metode este urmatoarea: te apropii de ecran si focalizezi centrul imaginii, apoi te departezi, metinand focalizarea. Imaginea va deveni mai neclara, dar in cateva secunde ar trebui sa distingi noi forme.
Cu putin exercitiu... e chiar usor.
6 Responses
 1. anitzu Says:

  nu stiu altii cum sunt, dar eu cred ca am deja ochii incrucisati sau poate mai am nevoie de o pereche de ochelari...pt ca : nu vad niciun fluture zapacit sau om turmentat :)


 2. Alexandrrra Says:

  :)) ...pana prinzi smecheria, Ani.
  Eu pot sa vad foarte usor imaginile, dar de explicat ft bine cum fac asta... nu stiu. :D


 3. jocuri Says:

  Buna ,sunt adminul siteului http://www.jocuri-tari.ro , si iti scriu acest comentariu pentru ca as dori link exchange cu blogul tau ,daca este deacord lasa-mi un comentariu aici jocuri-tari.ro/link-exchange/,pe mine trece-ma cu titlul jocuri,multumesc.


 4. DAOS Says:

  pe a II-a am reudit ff usor sa o vad, chiar sa ma joc cu ea ( un cal, un gard,un soare{cum desenam doar in clasele 1-4})...dar restul nici o sansa...


 5. Alexandrrra Says:

  woow... pai daca ai reusit sa vezi pana si gardul... restul imaginilor sunt chiar usor de vazut. Mai alex textul.

  Dar in prima imagine nu vei descoperi ceva nou, ci doar fluturii vor parea 3D, iar in ultima va fi evidentiat un mesaj. :D


 6. Andi Says:

  hehe ... sper ca mai ai cartea aia :) ca trebuie sa i-o imprumuti lui ani sa exerseze si ea ;)
  Am vazut si mesajul si silueta si am facut si fluturii sa zboare :P


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...