Mi-am cumpărat ieri bomboanele preferate (pentru că merit, de-aia!). Și nici măcar nu știam că sunt preferatele mele până să le gust, deși aveam toate indiciile: ciocolată amăruie, cremă de mentă, ambalaj verde, formă de bulină 3D (sferică, pentru pretențioși). Și cum molfăiam eu mulțumită de alegerea făcută, mi-au căzut ochii pe textul de pe cutie: 

”Heidi Bouquette is about laughing, telling stories from childhood and taking funny pictures. It’s about spending quality time with friends.”

Frumos, nu? Ei, din asociere în asociere mi-am adus aminte de mult-prea-ignoratul blog și de cei câțiva cititori (dacă or mai fi și ăia) și mi-am zis că e timpul să vin cu noutăți. 

Ca să nu vă plictisesc prea mult, vă fac un rezumat- cu liniuțe, ca la școală:
- Pentru prima dată în ultimii șase ani, am uitat că azi (azi-ul de ieri, când am scris textul) e 1 octombrie. Pentru că sunt deja arhitect. Arhitect șomer în vacanță.

-De ceva vreme (a se citi 8-9 luni) n-am făcut decât să desenez și să citesc. Dar e bine. Am auzit că tocilarii sunt la modă acum- ”Geek is the New Chic”. Așa că până voi avea din nou o viață,  postările ce nu vor fi legate de cărți vor fi absolut accidentale.

-Tanti Doamna Urania îmi prezice o perioadă deosebită. Nu-știu-ce planetă intră în nu-știu-ce casă și o să fie nasol de mine. Dar nu mult. Doar până în decembrie. 2014. Vești bune așadar. Voi avea o stagiatură ”minunată”, dar voi putea da vina mereu pe astre. 

-Deja mă simt arhitect. Au început să vină oameni la mine cu planuri desenate pe foi cu pătrățele și să-mi ceară părerea. Oh... da. Abia aștept!

-N-am motive de euforie și totuși îmi vine să îmbrățișez pe toată lumea. Cutia de bomboane e goală. Probabil sunt SUGAR HIGH. Așa se explică aberațiile de mai sus.

P.S.: Ultima persoană care mi-a spus din inimă ”Felicitări! DAR greul abia acum începe” nu mai e prin preajmă să vă povestească cum am reacționat. Glumesc. ...Sau nu.
Etichete: edit post
2 Responses
  1. copilarim Says:

    Vai abia asteptam vestea!!!:D Felicitari!!!!!!
    Ma voi gandi serios sa iti trimit si eu un desen pe hartie cu patratele (hahaha), ma primesti in audienta?:)
    Te pup si sa ne citim cu bine. Hihi!!!


  2. Alexandrrra Says:

    Multumeeeesc! :D

    Da, draga! Trimite-mi o schita! Ca tare imi place sa primesc pachete de la tine! :D Ma voi lauda in curand cu asta.


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...