Pentru un cadou mai special, destinat unei persoane dragi, am rugat-o pe Rux să mă ajute, cu a ei croșetă fermecată. I-am trimis poze cu sărbătorita, iar rezultatul a depășit așteptările. Păpușica croșetată a ieșit adorabilă și a fost foarte apreciată.
 
Ba mai mult, Rux mi-a făcut și mie o surpriză: o mini-eu croșetata. Roșcată, ochi verzi... semănăm, nu?
Și câtă atenție a acordat detaliilor! Totul a fost perfect. De la păpuși, ambalajele handmade în care le-am primit, felicitarea cu plicul origami, până la etichete și fundițe. 

Îmi pare rău că n-am avut timp să fac poze la toate elementele pachetului. Mulți ar trebui să învețe de aici. Nu numai produsul contează, ci și alte detalii- ambalaj, etichete, cărți de vizită etc. Îmi amintesc aici de accesoriile cumpărate cândva (mărunțișuri e drept, dar în valoare de câteva sute de lei), care au fost toate aruncate într-o pungă și expediate așa. Am pierdut 2 ore sortând zalele de tortițe și mărgele. N-am mai cumpărat niciodată de la ei. Sau de geanta handmade pe care a trebuit întâi să o splăl și abia apoi să o port. Mirosea atât de tare a fum încât nu mă puteam apropia de ea.

Revenind însă la Rux, vă invit să descoperiți alte minunății croșetate pe blogul ei Copilărim. Iar dacă vă doriți ceva personalizat, ați găsit omul potrivit.

Mulțumesc încă o dată, draga mea!

...Ce-mi mai place să primesc cadouri de ziua altora!

p.s.: 28 octombrie e o altă zi importantă. Doar așa... în caz că vreți să-mi faceți un cadou și n-aveți pretext.
2 Responses
  1. copilarim Says:

    Ce ma bucur ca au ajuns cu bine si ca va plac!!! Iti multumesc si eu mult de tot:)!!

    Sa va bucurati de ele (sa stii ca sunt extrem de happy, doar ca emotiile mi-au "mancat" cuvintele cu totul).


  2. Alexandrrra Says:

    Multumim, draga! Cum ar fi putut sa nu ne placa asa minunatii? :)


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...