Lălăia cineva că vara nu doarme. Tot de la caniculă, frate de suferință?

Nici eu nu dorm. Și nici nu mănânc... Și nici nu lucrez... Stau cu o carte în mână și cu un ventilatoraș în cealaltă... și aștept toamna. Sau măcar o ploaie. Dar în Iași furtuna a uitat că dupa fulgere și tunete ar fi drăguțe și niște picături.

Așa că plec. Mă refugiez între alte betoane, dar cu pădurea în spate. Sper să pot respira. Și dacă nu mă topesc de tot, ne mai citim.
                                                                                                                     

...scriam eu acum câteva zile, dar din motive tehnice public abia acum.

Între timp, am plecat din Iași și-am ajuns acasa. E răcoare și e bine. Vara pare mai frumoasă de aici. Încet, încet, rotițele reîncep să se învârtă... apatia mă părăsește... și încep să am din nou chef de lucru, de scris, de... viață.
Etichete: edit post
6 Responses
  1. copilarim Says:

    Oh nu... nu piesa aia din nou:))... cum aud titlul cum incepe sa imi cante in minte;)) hahahahaa

    eu vara dorm ... dorm pe mine.. ;)) mi se pare ca abia ma misc si pana ma pun eu in miscare ceilalti deja au terminat ce era de mult. ca si cu inghetata.. eu terminam cornetul cand ceilalti mancasera vreo 3 (adica in cel mai fericit caz in 20 de minute)... :))) si in apa marii intram tot asa.. ultima.
    Dar si cand ma obisnuiam!
    Iar la munte eram neobosite.. eu si sora mea.. bedmington, minge, ...ehe... si tare mult imi placea cand cand eram convocata la gradinarit:D


  2. Alexandrrra Says:

    O ba daa... Chiar piesa aia! E laitmotivul verii! :)) Și după ce am fost (și voi mai fi) nevoită să ascult radiouri cântăcioase, cu piese din cele mai dubioase, aceasta pare chiar genială. Pe lângă ce-che-re-re-che (sau cum o fi), e superbă... :))))

    Și-ți place grădinăritul? Pfuu... dacă te putea adopta mama... :D Pe mine mă lovea depresia când venea vara și mă trimitea mama în grădină la plivit, prășit, legat roșii, udat... :( Chiar și acum, în grădină îmi place doar culesul și ”băgatul la ghiozdan”- zmeură, coacăze, fragi, castraveți miiici- mici, mazăre... Hmm... ar trebui să dau o raită să văd ce-a mai rămas pe acolo pe seceta asta.


  3. copilarim Says:

    ce che...?? :D eu mai am o piesa care tot asa ma chinuia la egalitate cu vara nu dorm, le-am auzit de cateva ori si apoi faceau cu randul in mintea mea, a ta (de la corina)...

    revenind la tara.. sa stii ca imi placea. dar nu am prea avut parte. asa ca retin cu mandrie o zi cand am fost la plivit morcovi, una la sapa la cartofi (si alta cand am scos cuiburi:P), alta cand am fost trimisa sa aduc morcovi 9si-am scos unul mic din greseala, dar intact asa ca l-am bagat la loc ..hahaha).
    iar de mazare nu iti zic.... ma plimbam mereu pe acolo..si nu stiu cum se facea ca disparea mazarea aia... pe bune ca nu aveam niciun amestec=))).

    eh... ce vremuri faine:D. dupa zmeura si coacaze nu prea eram topita. imi placeau niste mere absolut delicioase - dar marul a fost traznit si ca orice lucru bun a ramas o amintire. si imi mai placeau afinele coapte bine:D.

    vreau sa imi fac o micuta gradina pe balcon. acum am ceva flori dar as vrea asa un vrej de fasole... poate am noroc si e fermecata ;))


  4. FoamBubbles Says:

    Ehh... pai asa se explica. De asta iti placea, ca nu prea ai avut parte. Si era asa o activitate... exotica. :))

    Fasole? Hai ca am eu grija de un vrej pentru tine, daca nu-i gasesti loc pe balcon. Am semanat cu mama chiar azi niste fasole. :D

    p.s: Si piesa Corinei ma omoara!!! Tot ce am retinut din ea e ca baiatul a cam analfabet, nu prea a fost pe la scoala... dar numai pe el in iubeste. ...?!


  5. FoamBubbles Says:

    Pfuu... iar am personalitate multipla! :)))
    Ma omoara conturile astea doua!


  6. copilarim Says:

    Da... si eu am retinut "a ta a ta ta ta ta ta" :)))) E foarte profund.

    Nu prea ma lasau... insa!!! De cand ma stiu m-au lasat sa ud florile (sub supraveghere cand eram mai mica)... si sa ma vezi cu datamai stropitoarea cata mandrie... Sau la cules de mere si nuci:))..
    Eheeee...


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...