Jurnalul unui iubitor de rom, cum a fost adaptat titlul în română, e un film prost. Și inutil. Despre mai nimic. E ca discursul unui om beat (o altă posibilă explicație a titlului)- fără cap și fără coadă, cu idei bune începute și apoi abandonate, cu scene și replici inutile. Poate și scenariul a fost scris la beție și atunci părea genial. E unul dintre puținele filme în care nici măcar Johnny Depp nu mi-a plăcut (o altă prestație slabuță, într-un film prost o are în Turistul).


Nu scriu despre filme care m-au lăsat indiferentă; doar despre cele bune și despre cele care ar trebui evitate- ca acesta. 2 ore din 24 e totuși o risipă mult prea mare. Mai bine dormi.
Etichete: edit post
2 Responses
  1. Anonyme Says:

    Pffffffffffffff, aici ai dat-o RAU DE TOT in bara .... daca nu-ti place tie nu inseamna ca e, citez, "un film prost", "despre mai nimic".

    Hmmm, e blogul tau si e opinia ta, dar filmul e genial, Johnny Depp magnific, in opinia mea (2 "n", btw). Pe de alta parte nici eu nici tu nu suntem critici de arta ... suntem doar doi oameni, subiectivi.

    Si probabil ca ar fi mai productiv sa spui oamenilor filme care ti-au placut si care merita vazute, in loc de opusul lor.


    In fine, ideea e ca me feresc sa postez pe net - rareori pot purta o discutie in contradictoriu in termeni civilizati DAR m-a enervat instant si la culme eticheta aplicata sec, din primul rand. Altfel, numai bine de la un Alexandru la o Alexandra :)


  2. Alexandrrra Says:

    Cum singur ai spus, e blogul meu, unde imi permit sa-mi exprim parerile personale, ba chiar si "sa o dau in bara" de cate ori vreau.

    Si-mi permit sa spun despre un film ca mi s-a parut a fi prost, TOCMAI pentru ca nu sunt un critic de film, deci nimeni nu trebuie sa-mi ia parere personala drept litera de lege.

    Cat despre Johnny Depp (...cu doi de n si doi de p; voi corecta, multumesc pentru subtilitate)... da, e magnific in general. E chiar unul dintre actorii mei preferati. Si tocmai de asta am fost atat de critica. El poate mult mai mult, dar cand scenariul atat ii permite...

    Mai productiv ar fi fost ca tu sa-mi spui de ce ti s-a parut genial filmul. Si nu sa-mi critici felul meu de a-mi spune parerea despre el.

    Si asta nu pentru mine (ca sigur n-ai sa ma convigi ca am avut genialitatea in fata ochilor si mi-a scapat), ci poate pentru alti cititori rataciti pe aici, care au dreptul si la o alta parere decat a mea.


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...