Cred că mulți dintre voi au auzit de Thing-a-Day. E un blog colectiv, ce există o lună pe an- în februarie. Participanții își iau angajamentul să creeze un lucru nou în fiecare zi a lunii și să-l împărtășească cu restul participanților.

Am vrut de mai mult timp să particip, dar... ca și anul acesta am ratat înscrierea. Proiectul a început pe 1, adică... ieri! Ghiciți când mi-am amintit eu! Mda... nici nu știți de câte concursuri, proiecte, concerte, întâlniri... mi-am adus aminte a doua zi.

Chiar aveam nevoie de o provocare, de ceva care să mă impulsioneze să fac ceva nou în fiecare zi. Mai ales că ieri... mi-am luat mașină de cusut. Ta-dam!!! Și-ar fi fost frumos să o pun la treabă în fiecare zi (spre disperarea vecinilor). Poate, poate învățam ceva. Înainte de a o lua aveam nenumărate proiecte în minte, pe care (bineînțeles) nu le puteam realiza în lipsa mașinăriei minune. De câte ori n-am oftat imaginându-mi cum ar fi să fac... nu-știu-ce mare chestie, imposibil de realizat altfel.

Dar acum că o am... Nimic! Au dispărut toate ideile. Tot cheful. Am uitat de ce îmi era indispensabilă. Hmmm... Poate o fi de vină și faptul că m-am chinuit o oră și ceva, citind instrucțiuni tâmpite inexacte, să bag ața prin toate găurile și în final... în ac.

În fine. Nu despre mașina de cusut voiam să scriu, ci despre Thing-a-Day (Un lucru pe zi).
Mă gândeam așa: dacă tot am ratat și anul acesta provocarea, mă voi provoca eu singură în altă lună. Logic ar fi fost în martie. Dar cum vreau totuși să termin o facultate de 6 ani, în 6 ani și nu mai mulți... o voi lăsa pentru aprilie.

O provocare de uitucă, începută de ziua păcălelilor și terminată de ziua... păcălicei (adică a subsemnatei). Cheia succesului e... să nu uit (și) de aceasta!

p.s: Dacă martie e pe sfârșite și nu mai pomenesc nimic de asta... dați-mi un mail, telefon, ceva. Am nevoie de voi! Multumesc anticipat! 

later edit: p.p.s: Postarea această era destinată celuilalt blog. Dar pentru că abia acum am văzut ce am făcut... o voi lăsa aici. Mda... tipic pentru mine. :D

A voastră zăpăcită,
FoamBubbles
Etichete: edit post
2 Responses
  1. copilarim Says:

    :))! genial - credeam ca numai mie mi se intampla sa imi iau cate ceva si apoi sa il las pana il folosesc... ultima achizitie e inca in cutie, dar am o scuza buna: a fost in spatele bradului si cum abia l-am scos de o saptamana si oricum in perioada asta am fost foarte ocupata cu blogul verde... na.
    dar wow!!!!!!!!!!! ce ma bucur pentru tine ca ti-ai luat masina de cusut. (a se intelege ca si eu imi doresc una cu ardoare si sper sa imi implinesc visul cat de curand). abia astept sa vad prima lucrare:D. sa fie intr-un ceas bun:P
    am vazut si eu provocarea lunara - si ca sa vezi - nu am apucat sa ma inscriu si chiar ma gandeam.. lasa ca imi fac eu alta luna.. haha. martie (cand e ziua mea) pica pentru ca inca am foarte multe lucruri de rezolvat si ma gandeam mai la vara... dar poate facem impreuna in aprilie - sper sa nu uiti tu si sa nu uit nici eu sa iti amintesc:)))
    :D


  2. Alexandrrra Says:

    Multumesc pentru sustinere!
    Si eu am fost foarte fericita aseara... pana sa ajung cu ea acasa. :D Dupa ce m-am chinuit sa bag ata... dupa ce am incercat sa cos un material nepotrivit (si n-a iesit ok)... entuziasmul mi-a scazut. Dar voi incerca azi-maine din nou.

    Si te invit de pe acum la provocarea lunii aprilie. Desi... va fi si Pastele atunci. Dar ne vom putea lauda cu oua pictate in fel si chip, nu? :D

    Chiar ma gandeam sa mai invit si alti uituci... Cu cat mai multi cu atat mai bine. :)


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...