Nu-mi transform blogul într-unul culinar, că ați muri de foame așteptând rețete de la mine. Dar Simoniciu mi-a făcut poftă de brioșe și-am vrut musai să mănânc și eu (sper că ați reținut nuanța, nu foarte subtilă... să mănânc, da? nu să fac...), dar n-am găsit forme. Exact acum când muream de poftă! 

Însă... am găsit o rețetă de chec în cană, la microunde. Ta-dam! Chec gata în 5 minute. Genul meu de rețetă! :D Așa că m-am pus pe treabă am pus bucătarul la treabă și mi-am potolit pofta. 

Astăzi, micul bucătar ce zace în mine m-a împins să încerc și eu rețeta. Nici nu vă puteți închipui ce mizerie pot eu să fac în bucătărie, folosind doar 1 ou, 4 linguri de făină, 4 de zahăr, 2 de cacao, 3 de ulei, 3 de apă și jumătate de linguriță de praf de copt. :D Compoziția rezultată din amestecul de mai sus se toarnă în două căni/ pahare și se coace în cuptorul cu microunde la putere maximă, pentru 3-5 minute.

Pofticioașii îl pot mânca direct din cană. Pretențioșii îl pot scoate, îl pot pudra sau glazura.

Ta-dam!
În caz că vă întrebați de ce povesteam de 2 pahare și în poză e doar unul... celălalt n-a rezistat fotografierii. Era prea delicios!
Eh... și-am trecut la al doilea. :D
Etichete: edit post
4 Responses


  1. Unknown Says:

    hehe, iamiii indeed! vezi ca briosele poate sa le faca si in cescute de cafea :)))


  2. Alexandrrra Says:

    :))) Am reținut. Mai rămâne doar să... cumpăr ceșcuțe! Ce să fac dacă nu beau cafea?? :))


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...