• Într-un magazin de bricolaj, niște tineri veseli și (deci) gălăcioși (că alfel n-aș fi știut că sunt veseli), cumpărau sănii. Le spun sănii, deși eu știam că o săniuță... Are tălpi lucioase,Vârfurile-ntoarse, Pod de scândurele, Să tot stai pe ele. Comparându-le cu săniuța mea din copilărie, astea erau niște ligheane turtite. S-au adunat vreo 3-4 angajați ai magazinului la casă ”Oooo, sănii! Ieftine, nu? Și unde mergeți? Frumooos! Dar ați putea încerca și pe dealu' ăla, dealu' ăla sau dealu' celălalt (Iașiul nu duce lipsă de dealuri). Seara aud de un accident cu sănii, pe una dintre pistele recomandate. Or fi fost clienții sau anagajații magazinulului, după program?
  • Mi s-a micșorat blocul! Nu glumesc! Aud într-o seară o bubuitură puternică pe hol (dar nu suficient de puternică încât să mă ridic de pe scaun, să văd ce s-a întâmplat). Eeh, probabil vecinii ăștia noi or fi scăpat ceva. Uit de asta, dar, nu după mult timp, îmi găsesc ceva treabă pe hol și intru fără să aprind lumina. Pleosc! Trosc! Zgomot de farfurii sparte sub picioarele mele! Când aprind lumina... văd jumătate din plăcile de gresie faianță (că fostul proprietar, econom, s-a gândit că-i tot aia) sărite. Stăteau în poziție oblică, sprijinindu-se una de alta, pentru că, evident, nu mai încăpeau la locul lor. Eu i-aș propune proprietarului o chirie care să se contracte odată cu apartamentul. Păi dacă tot e mai mic acum...
  • Mi-a arătat cineva (persoană importantă, se știe ea) o hartă a temperaturilor. Sau a frigului, cum îmi place mie să o alint. Și am văzut unde urma eu să ajung- trecând prin toate bleurile si degradeurile de albastru... până într-o zonă miiică, rece, bleumarin. Dacă ați auzit de Rădăuți la meteo în ultima vreme, știți cam cât de cald e în zonă. Localitatea de unde scriu eu acum e în vecinătate. Dar nu e celebră. Că la noi e  mereu mai cald cu un grad. :D
Etichete: edit post
7 Responses
  1. copilarim Says:

    :))) vai scuze... imi pare rau de accident dar nu pot sa nu ma amuz!! Si eu tot sanie normala aveam (urate mai sunt astea, si periculoase alea la care se strang talpile.. iti dai seama? la hop.. sa se stranga o talpa..)


  2. anitzu Says:

    aici subscrie persoana importanta:)))


  3. FoamBubbles Says:

    @copilarim: Sa nu-ti para rau, ca gresia (pardon, faianta) e mai frumoasa ca niciodata. Imagineaza-ti o faianta neagra, bucatele, reconstituita ca un puzzle, cu aracet... alb. E o frumusete! Asa textura deosebita, mai rar! :)))

    @ani, ani.... vino acasa! Gerului ii e dor de tine! :P


  4. Andi Says:

    Multumesc pentru aprecieri ! Sunt un mester desavarsit :P


  5. anitzu Says:

    pai uite ca vin :))) tonight baby i shall visit santa claus at the north pole ... muhaaahaaaa


  6. FoamBubbles Says:

    @andi: Don't mention it! :P


  7. FoamBubbles Says:

    @Ani: Bine ai venit! Spiridusii te asteptau! :D


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...