Măi, am văzut un episod dintr-un serial... exact genul tău! Deja mă gândeam că urmează o comedioară sau ceva pinkish, girlish... și-ncepeam să-mi iau fața jignită. Dar am zis să aștept totuși, să văd despre ce e vorba. Și continuă: Era cu crime, cu mistere, cu anchete... din astea pe care le urmărești tu! :D Îmi cer scuze pentru neîncredere. Da... astea sunt serialele mele.

Nu încercați să-mi analizați prea tare preferințele în materie; eu încerc să n-o fac (sau... poate ar trebui să mă îngrijorez?), dar se pare că numai serialele cu crime, mistere (gen CSI:NY, NCIS, Criminal Minds, The Medium, Ghost Whisper) și cele cu doctori (Grey's Anatomy, House M.D) reușesc să mă facă atentă și să mă țină în fața televizorului/ monitorului. 

Excepția a fost Gilmore Girls, cu replici inteligente și pline de umor, cu relația frumoasă dintre o mamă și fiica sa și buna dispoziție pe care mi-o lăsa fiecare episod.

O altă excepție a fost Stargate SG1, serial pentru care (la începuturile lui) mă trezeam în miez de noapte și deschideam televizorul fără sonor, ca să nu ne prindă părinții.

Acum... am aflat că se termină House. O dată și odată trebuia să ajungă și acest serial la sfârșit. Dar după ce mi-a ținut de urât în nopțile lungi și plictisitoare din N-ul Franței, am impresia că un prieten vechi (cam morocănos, insensibil, dar băiat bun, totuși) mă va părăsi.

Ca să nu regret prea tare, cineva mi-a recomandat Lie to me- un fel de House, combinat cu Criminal Minds. Foarte pe scurt, subiectul e următorul: o companie numită Lightman Group, condusă de Cal Lightman (ursuz și atotștiutor- gen House) analizeză micro-expresiile umane, pentru a descoperi minciunile și a ajuta la rezolvarea diferitelor cazuri.
Cel mai mult mi-a plăcut primul sezon, în care e explicată toată această știință, cu multiple exemple din viața reală. Chiar ai impresia că înveți ceva. Serialul a fost însă anulat după 3 sezoane. Adică exact la timp... înainte de a deveni paranoică.  

Aaa... eviți întrebarea, deci ai ceva de ascuns! Ce-a fost ăla? Un micro-zâmbet?? Deci așa... :))

Voi ce seriale urmăriți?
Etichete: edit post
4 Responses
  1. Unknown Says:

    Îţi recomand ceva că văd că urmărim acelaşi tip de seriale: FlashForward!


  2. anitzu Says:

    este un pic ciudat, dar urmarim aceleasi seriale...aaa..si mi-am amintit de serialele pe care le urmaream cand eram mai mica... Millennium... really weird stuff, clasicul X Files si mai recomand primul sezon din Prison Break si Dexter.


  3. Alexandrrra Says:

    @Ioana: Da, am vazut candva vreo 2 (fragmente) de episoade din FlashForward, la tv. Dar pentru ca nu erau printre primele si nu am inteles prea bine ce se intampla, n-am urmarit serialul in continuare.
    Poate ii voi acorda o noua sansa.
    Merci pt recomandare!


  4. Alexandrrra Says:

    @Ani: Ce e mai asa ciudat? Poate tocmai gusturile noastre dubioase ne-au apropiat. :)) Nu te-ai intrebat niciodata ce avem in comun? :P

    N-am vazut clasicul X Files, pentru ca ma uitam la Roswell si The Pretender pe vremea aia. Si eram innebunita dupa melodia lui Dido, din genericul Roswell.

    Hmmm... de Prison Break am auzit si lucruri bune si altele nu asa bune. Am auzit ca dupa o vreme incepe sa aiba accente de telenovela, atat e de lungita actiunea. De asta mi-ai recomandat doar primul sezon?

    Ca si Lost, de altfel. Un sezon mi s-a parut interesant, apoi m-am plictisit. Am vazut insa ultimul episod si m-am felicitat ca n-am mai urmarit serialul. Atat a mai fost de lungita si incalcita actiunea, inca n-au reusit sa gaseasca un final la toate lucrurile alea inexplicabile. Asa ca... au spus simplu ca toti murisera, de fapt, in primul episod, la prabusirea avionului. :))


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...