Pentru cei care mai erau încă reticienți în privința cărților în format electronic și evocau nostalgici mirosul cărților "adevărate" (ca mine, de altfel) sau chiar și pentru cei care umblau de nebuni prin anticariate, deschizând cărți la întâmplare și inspirând adânc (am auzit doar, nu cunosc) ...problema a fost rezolvată!

Ta - daaam!
 
Nu știu, însă, dacă trebuie sa șpreiezi generos gadgetul (și dacă va mai funcționa după) sau direct cititorul.

Și ca să vă conving că teoria cu mirosul cărților tipărite e una serioasă, vă invit sa citiți -în format electronic, desigur!-, o carte despre acest subiect- Mirosul cărților: Un studiu cultural-istoric despre percepția olfactivă în literatură (deci lucrare serioasă, da?)
Vă aștept cu rezumatul.


3 Responses
  1. copilarim Says:

    O... Doamne! mare e gradina Ta! Dar de aer curat ce se mai aude? cand incepem sa il cumparam la sticla, pentru ca deja de atatea pufaitoare e pe cale de disparitie..
    LoL (sau nu). Astept cu infrigurare noile spray-uri sau odorizante cu miros de "constiinta curata", "pielea bebelusului" si " soarele rasare". :)

    Desi imi este foarte la indemana laptopul, prefer sa citesc cartile in formatul tiparit, nu pentru miros, ci pentru ochi, mai mult... cat despre audiobooks... nu am incercat, depinde probabil de cine face lectura. Din amintirile mele din copilarie, povestile pe vinil erau faine, dar doar ca o alternativa la povestea citita:D

    Auzi... odorizante cu miros de carti... si alea pe categorii.. astia nu mai au ce vinde. Si probabil vin la pachet cu viitorul inhalator ...

    Sa stii ca m-am amuzat, dar mai fac si eu haz de necaz(ul meu).
    rux


  2. Alexandrrra Says:

    Nu stiu daca s-a imbuteliat deja mirosul de aer curat, dar mirosurile "proaspat", "curat", "alb", "primavara", "rau de munte"... sunt deja clasice. :)

    Iar "pielea bebelusului"... cunosc cel putin doua persoane l-ar cumpara. :))


  3. copilarim Says:

    E "bine". Stiu ca citisem si vazusem ceva cu niste "cocktailuri" cu oxigen...
    Cat despre "clasice"... ma bucur ca stiu cum este originalul.. altii se pare ca nu vor avea ocazia:).


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...