Am fugit la Cluj și am uitat să vă spun cine a câștigat concursul de scurtmetraje FilmStud. Siiiiigur v-am ținut în suspans până acum. Nu? Nu-i nimic, eu vă spun oricum cum a fost și cine a câștigat.

A fost cam... dezamăgitor, pe alocuri. Și chinuitor, uneori.  (Bine, nu chiar ca atunci când am fost la cel mai prost stand-up comedy din istorie. Dar asta e altă poveste. Macar aici... n-am platit.)

Majoritatea filmelor au fost cu și despre moarte. Unele au fost, altele doar au încercat să fie profunde. Unele au fost atât de scurte încât n-a încăput în ele nici măcar un mesaj, nu încă replici. Unele au avut umor din plin. Dar involuntar.

Au fost și comedii voite. Două. Care au și câștigat. Dovadă că până și membrii juriului vor să (mai și) râdă, nu doar s-o ardă intelectual. Filmul care a câștigat premiul I- Interviu cu un regizor (scris, regizat și interpretat de Bobo-Fără Zahăr) e simpatic.

Dar cealaltă comedie... Ooo, man! Trăsniți în Nato par chiar amuzanți în comparație. Dar publicul a râs. Deci e bine. Sau... e îngrijorător? Poate nu înțeleg eu umorul cretinoid și prefer replicile deștepte. But hey... that`s just me. Eu am încercat, sincer am încercat să nu fiu rea. Dar nu-mi prea iese. În ultimul timp.

Noutatea concursului din acest an a fost secțiunea de animații. Dar n-a fost niciuna. Eh... Poate la anul.

Dar destul cu vorbăria. Iată câștigătorii, de la premiul III la I:





Etichete: edit post
0 Responses

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...