Ati intalnit vreodata un foarte bun povestitor? Poate un amic, o cunostinta sau un simplu necunoscut in tren... care indiferent despre ce povestea, facea ca acel lucru sa para fantastic. Nici nu mai conteaza ca poate 80% din povesti erau exagerate sau chiar inventate cu totul... Erau fascinante. Si era o placere sa-l asculti.

Despre un astfel de povestitor e filmul lui Tim Burton- Big Fish (Pestele cel mare). Ed Bloom e un om care, dupa ce si-a transformat viata intr-un sir de evenimente fantastice, a devenit el insusi o legenda. Dupa spusele sale a avut o viata extraordinara: a crescut intr-o zi cat altii in zece, apoi a devenit un erou local, a intalnit un urias, un varcolac, o vrajitoare de la care si-a aflat sfarsitul vietii, a prins un peste urias, si-a intalnit iubirea vietii si a asteptat apoi 3 ani pana sa-i afle numele.

Spre sfarsitul vietii lui Ed, fiul sau se intoarce acasa pentru a-i fi alaturi si incearca sa descopere adevarul despre tatal sau, ascuns in spatele povestilor. Cat e realitate si cat fictiune sau doar exagerare... veti descoperi vizonand filmul.

E o poveste fantastica, pentru copii maturi.
Etichete: edit post
0 Responses

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...