Galeria Red Bull Art of Can - din 1 Octombrie in Piata George Enescu- Bucuresti

Va invit, incepand cu 1 octombrie, la galeria Red Bull Art of Can, unde sper sa vedeti si lucrarea mea- Feed Your Brain.  :D

Arta contemporana poate fi creata din orice material pe care un artist il poate pune in evidenta. Daca putem combina arta cu recilarea, cu atat mai bine. Acest lucru l-a facut si proiectul Red Bull Art of Can, provocandu-i pe artistii non-conformisti, designeri sau simpli pasionati de arta sa realizeze adevarate opere folosind ca materie prima aluminiul cutiei de Red Bull.

425 de artisti s-au inscris in cadrul proiectului, insa numai 50 de lucrari vor fi expuse in cadrul galeriei care isi va deschide portile publicului larg in data de 1 Octombrie in Piata George Enescu (vis-a-vis de Ateneul Roman) si va dura pana pe 23 Octombrie, intrarea fiind libera.

Pe 1 Octombrie vom afla si cei trei artisti care vor urca pe podium si vor fi premiati. Recompensa primului loc va fi o excursie de o saptamana la New York, pentru doua persoane si participarea la un workshop tinut la Muzeul Guggenheim New York. Premiul pentru locul doi va fi o excursie de 3 zile la Venetia, pentru doua persoane, pe perioada Expozitiei Internationale de Arta organizata de “La Biennale di Venezia”. Excursia include intrari la muzeele importante din Venetia. Iar premiul pentru locul trei va fi o excursie de 3 zile in Bilbao, pentru doua persoane. Excursia include intrari la muzee din oras, inclusiv Guggenheim Bilbao.
Piesele sunt evaluate in functie de Creativitate (ideea din spatele conceptului), Executia Conceptuala (cat de bine transmite ideea opera creata) si Constructia (calitatea executiei, a operei finale).

Mai multe detalii, precum si o galerie foto a lucrarilor care vor face parte din expozitie vor fi disponibile pe www.redbullartofcan.ro (sursa)
0 Responses

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...