Candva povesteam despre un film pe care l-am vazut pentru ca mi-a placut o melodie din coloana sonora. Eh... uite ca acum am vazut un film pentru ca mi-au placut mult afisele. 




Black swan. Primul film vazut (din proprie initiativa) anul acesta. Am uitat sa scriu de el, dar mi-am amintit vazand lista castigatorilor Globurilor de aur.
Ce sa zic? Mi-a placut si totusi...
E un thriller bun, mi-a placut povestea, linia neclara dintre viata reala si nebunie, iar Natalie Portman in rolul principal joaca exceptional (macar ea nu a luat degeaba un glob).
Pe de alta parte m-a obosit putin stilul de filmare- tremurat, cu camera in mana, chiar si la scene statice.
Apoi, mi s-a parut cam lung. Si am ramas cu impresia ca a fost atat de lung doar pentru a incapea cat mai multe scene de cunoastere si autocunoastere. Am inteles ideea- ca pentru a reusi sa interpreteze lebada neagra trebuia sa experimenteze, sa se cunoasca, sa fie mai dezinhibata... Dar totusi. Parca prea trebuia sa se dezinhibeze in toate modurile.

Poate ca doar momentul ales pentru vizionare n-a fost potrivit. Cred ca aveam chef de ceva mai vesel. ;)

The social network. Hmmm... oare sunt subiectivi dependentii  fanii facebook care sustin ca filmul e grozav? Sau… eu sunt subiectiva cand spun ca nu e si nici pe facebook nu fac multi pureci prieteni?

Nu m-a impresionat deloc filmul. Dar chiar deloc. Un film usurel, despre un geek si altii geek-si care au facut o retea de socializare. Asa, si? Am vazut si filme de televiziune muuult mai bune.

Popularitatea facebook-ului a facut popular si filmul... care la randul lui a facut o noua reclama site-ului. Si tocmai scenele repetitive care m-au exasperat erau alea in care sustineau sus si tare ca nu vor pune publicitate pe site. Mda...

Inception. N-a luat nici un globulet, dar mie mi-a placut cel mai mult dintre astea trei. (n-am vazut insa restul filmele nominalizate)
Povestea e de un million de ori mai buna, mai… poveste decat The social network. Defapt, nici nu stiu de ce le compar. Inafara de faptul ca unul a castigat si altul ar fi meritat mult mai mult sa castige... n-au nici o treaba.

Mi s-a parut foarte interesanta povestea, plina de imaginatie, cu suspans, intorsaturi de situatie, iar Leonardo DiCaprio continua sa ma uimeasca.
Sigur ca si aici sunt subiectiva (cum altfel as putea sa-mi exprim parerea?). Dar cum sa nu ma cucereasca filmul  cand subiectul e visul? Plus ca personajele principale sunt arhitecti. :D Cata imaginatie si la ei, dom-le!

Dar despre cat de populari au devenit arhitectii in filme si reclame... in numarul urmator. :)
Etichete: edit post
2 Responses
  1. Unknown Says:

    "La pomul lăudat să mergi cu sacul spart" spune o vorbă românească.Cred că "fanii facebook" sunt şi ei doar de reclamă născută din curiozitate, aşa cum mi-am creat şi eu un cont acolo.


  2. Alexandrrra Says:

    Ehh.. cred ca Facebook-ul are si fani adevarati... si dependenti adevarati... Unii au depasit de mult stadiul de curiozitate.

    Eu n-am fost curioasa. Dar mi-am facut cont de nevoie si l-am pastrat din inertie. Si... sa fie acolo, sa nu trebuiasca. :)


Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...