Dupa 5 luni de facultate in Franta, ce au semanat cu o sesiune continua... am cam uitat ce e ala timp liber. Asa ca... m-am trezit putin debusolata, fara ceva-dictat de altii- de facut.
Nu e un motiv de ingrijorare insa... mi-am revenit repede si mi-am gasit destule ocupatii. N-are Lille-ul atatea parcuri si House atatea episoare... cat timp pentru ele am eu. :)
Si totusi... intr-o seara n-aveam somn pe la vreo 3 si mi-am zis sa fac ceva diferit. :D Si anume... Sa schimb episodul deja traditional din Dr. House cu un alt film- ca aveam destule ce isi asteptau cuminti randul.
Dupa o analiza minutioasa, folosind algoritmul Ala-bala... por-to-ca-la, am ales un film aparut pe calculatorul meu prin amabilitatea cuiva-care se stie el, si caruia tin sa-i "multumesc" cu aceasta ocazie. :P

Solomon Kane... Dupa imdb... cica actiune, aventura, fantezie... fighting evil... Buuuun. Hai ca merge, imi zic! Avea doar nota 6... dar am zis ca nu e o tragedie asta. Poate nu e chiar prost!


Primele 10 minute mi-am zis ca le vad sa inteleg despre ce e vorba. Si am vazut lupte, decapitari, spanzurati, spirite, diavoli... numai dragalasenii!
Urmatoarele minute le-am vazut ca sa le dau primelor 10 o finalitate, ca altfel nu puteam dormi. Nu ma asteptam la un happy-end, ci ma multumeam cu un end de orice fel. Si nu pentru ca ar fi fost atat de horror filmul incat mi-era frica sa inchid ochii... dar, pornind de la unele idei de acolo, imaginatia mea ar fi mers mai departe si ar fi inventat niste monstri mai credibili, care numai vise frumoase nu mi-ar fi creat.

Si la final, cireasa de pe tort, a fost aparitia diavolului insusi. Era un fel de godzila mare si proasta, cu coaste din lava, legate cu lanturi, care darama nervos niste coloane, pentru a gasi muritorul viteaz care se ascundea de el. Oooo.. da! Asta era sfarsitul pe care il asteptam! Un mostru atat de prost si neimaginativ creat, incat n-am avut nici un cosmar dupa. Daca aia e intruchiparea suprema a raului... putem dormi linistiti cu totii.

Totusi... nu e chiar in totalitate prost si desi mi-as fi dorit sa fie cel mai slab film vazut de mine, n-are sansa asta. Din pacate mi-am pierdut timpul si cu altele...
Dar cu siguranta nu-l recomand la 3 noaptea, pentru a-l astepta pe mos Ene. :)
Etichete: , edit post
0 Responses

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...