Astazi am depus o munca intensa de documentare(a se citi... am stat mai toata ziua pe un scaun incomod, cu mana inclestata pe mouse...) in domeniul reciclarii, reutilizarii materialelor, pentru seminarul Materialite-Mise en oeuvre.

Trebuie sa alegem 2 materiale pe care sa le reinventam: adica sa le refolosim intr-un mod cat mai ingenios si mai eco, pentru a crea un perete (cu proprietati cat mai bune in ceea ce priveste rezistenta la foc, izolarea etc). Si cand spun a crea... ma refer la construirea efectiva a peretului (...un mic prototip de 3x2 m -care va fi evaluat pentru un procent din nota finala a seminarului).

Eh... si rasfoind astazi netul pana i-am indoit toate colturile, am dat peste un site cu lucruri foarte, foarte ingenioase. Si m-a inspiraaaaat... Doar ca nu in domeniul peretilor. In schimb mi-au venit o multime de idei pentru bijuterii. Abia astep sa ma intorc si sa le pun in practica! :D


Borcane, ziare, monede, tacamuri, cutii de carton, de bere, de iaurt, de medicamente ale bunicii , cauciucuri, bucati dintr-un avion... pentru lucrurile acestea care va incurca de obicei prin casa puteti gasi o noua intrebuintare, cu putina imaginatie si ceva indemanare.

Aruncati o privire aici. 19bis.com/objectbis















0 Responses

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...